Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Madalina Boca

Avatar

University of Bucharest, Department of Physics, Bucharest, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://fizica.unibuc.ro
Pagina web personala: http://barutu.fizica.unibuc.ro/~boca

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: C-1186-2012. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1974

Interese: Fizica Atomica, interactia laser-substanta

flag Details:
PhD thesis: "Generalization of space-translation method for atom laser interaction in relativistic regime", thesis supervisor Professor Viorica Florescu, defended in 2007 at the university of Bucharest.

Oct. 2010 - March 2013: Postdoctoral researcher at the University of Bucharest (Program postdoctoral pentru formare cercetători în ştiinţe, POSDRU/89/1.5/S/58852), scientific coordinator Professor Virgil Baran.

Publicații selectate:

* M. Boca, V. Dinu, V. Florescu, Electron distributions in nonlinear Compton scattering, Physical Review A, 86, 2012.

* M. Boca, Mott scattering of a Klein-Gordon particle in an intense laser field, Central European Journal of Physics, 11, 2013.