Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Mihai Razvan Nita

Avatar

Universitatea din Bucuresti - Centrul de Cercetare a Mediului si Efectuare a Studiilor de Impact, Bucuresti, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://portiledefier.ro/ccmesi/
Pagina web personala: http://www.unibuc.ro/prof/nita_m_r/

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: B-4791-2009. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1984

Interese: Geografia mediului, Infrastructuri verzi, Evaluarea impactului antropic asupra mediului

flag Detalii:
Lector universitar in cadrul Universitatii din Bucuresti si cercetator la Centrul de Cercetare a Mediului si Efectuare a Studiilor de Impact.
Cercetarile se concentreaza pe evaluarea impactului antropic asupra mediului, indeosebi in spatiile rezidentiale si zonele metropolitane.

flag Details:
Lecturer at the University of Bucharest and researcher at the Centre for Environmental Research and Impact Studies.
Present researches focus on the environmental impact assessment, especially in residential and metropolitan areas.

Publicații selectate:

* Cristian Ioan Iojã, Mihai Rãzvan Niţã, Gabriel Ovidiu Vânãu, Diana Andreea Onose, Athanasios Alexandru Gavrilidis, Using multi-criteria analysis for the identification of spatial land-use conflicts in the Bucharest Metropolitan Area, Ecological Indicators, 2013.

* Constantina Alina Tudor, Ioan Cristian Iojã, Ileana Pãtru-Stupariu, Mihai Rãzvan Nitã, Anna M. Hersperger, How successful is the resolution of land-use conflicts? A comparison of cases from Switzerland and Romania, Applied Geography, 47, 2014.