Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Premiile Ad Astra

Avatar

Ad Astra, Bucharest, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: https://ad-astra.ro
Pagina web personala: https://ad-astra.ro/premii

Nascut(a) in: 1900

Interese: identificarea si recompensarea performantei in cercetare

flag Detalii:
Înființatã în 2000 asociația Ad Astra reunește cercetãtori români de pretutindeni și promoveazã excelența în cercetare.

Scopul principal al Ad Astra este dezvoltarea cercetãrii fundamentale în România. În aceastã linie se înscrie și identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetãtorilor români din țarã și din afara ei.

Începînd din 2014, Ad Astra instituie premiile Ad Astra pentru excelențã în cercetare, în domeniile: Științe Fizice și Chimice (Chimie, Fizicã, Biochimie, Biofizicã); Științele Vieții (Biologie, Farmacie, Medicinã); Științele Pãmântului și Științele Spațiale; Științe Inginerești; Matematicã și Informaticã; Științe Sociale și Discipline Umaniste.

flag Details:
Founded in 2000, Ad Astra Association reunites Romanian researchers worldwide and promotes excellence in research.

In line with its aim of developing basic science in Romania, Ad Astra identifies and promotes models of success, exceptional results of Romanian researchers within the country and abroad.

Starting with 2014, Ad Astra initiates the Awards for Excellence in Research covering a wide range of scientific disciplines, as detailed below, in the fields of: Physical and Chemical Sciences (Chemistry, Physics, Biochemistry, Biophysics), Life Sciences (Biology, Pharmacy, Medicine), Earth and Space Sciences, Engineering Sciences, Mathematics and Informatics; Social Sciences and Humanities.