Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Elena-Niculina Dragoi

Avatar

"Gheorghe Asachi" Technical University of Iasi, Iasi, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://ch.tuiasi.ro

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: D-6256-2011. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1984

Interese: modelare, optimizare, inteligenta artificiala, inginerie chimica, protectia mediului

flag Detalii:
Activitatile mele de cercetare includ modelarea si optimizarea proceselor din ingineria chimica. Instrumentele utilizate apartin inteligentei artificiale, focusul fiind pe algoritmii de inspiratie biologica.

flag Details:
My research activities include modelling and optimization of chemical engineering processes. The tools I use employ different versions of artificial intelligence tools, my expertise focusing on bio-inspired algorithms.