Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Valentina-Ofelia Robescu

Avatar

Universitatea Valahia din Targoviste, Targoviste, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://www.valahia.ro

Nascut(a) in: 1979

Interese: management, managementul mediului, bio/economie, inovare

flag Detalii:
Am terminat douã doctorate, unul în managementul mediului, iar al doilea în managementul inovarii. Am publicat 4 cãrți în diverse edituri naționale, cu un impact semnificativ asupra dezvoltãrii teoriei de management, management de mediu și managementul inovarii, totodata sunt si membru fondator al Antreprenorilor Asociația Tinerilor, www.tinintrep.ro pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial.
Activitatea științificã este completatã prin publicarea a peste 70 de articole la diverse conferințe naționale și internaționale, reviste naționale și internaționale, precum și ISI Proceedings Conference.

flag Details:
I finished two PhDs, one in environmental management and the second one in innovation management. I published 4 books in various national publishers with a significant impact on the development of management theory, environmental management and innovation management but I'm also a founding member of Young Entrepreneurs Association, www.tinintrep.ro for the development of entrepreneurship.
Scientific activity is completed by publishing over 70 articles to various national and international conferences, national and international magazines, and ISI Conference Proceedings.