Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Ion Cristian Cirstea

Avatar

Institute of Comparative Molecular Endocrinology, Ulm University, Ulm, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: https://www.uni-ulm.de/en/nawi/cme/research/research/
Pagina web personala: https://www.uni-ulm.de/en/nawi/cme/research/cirstea-lab/

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: AAQ-7670-2020. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in:

Interese: Cell biology, biochemistry, molecular signaling, aging, cancer

flag Details:
We investigate the mechanistic link between aging and cancer and try to understand the RAS expression and activation patterns and the identification of RAS-regulated pathways and biological processes triggered during organismal aging and aging-related diseases ("RAS aging signature").