Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Cristina Bleortu

Cristina Bleortu

Cristina Bleorţu is an Assistant Professor of Spanish Linguistics at the University of Zürich. Her research interests include sociolinguistics, language variation, intonation. She holds a master’s in Spanish linguistics, literature and culture, a master’s in Spanish as second language, and a PhD in sociolinguistics.

Universitatea din Zürich, Zürich, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: https://www.rose.uzh.ch/de/seminar/personen/bleortu.html
Pagina web personala: https://uniovi.academia.edu/CristinaBleor%C5%A3u

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: https://www.researcherid.com/Workspace.action. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in:

Interese: Sociolingvistica, varatie lingvistica