Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Andrada Fiscutean (jurnalist de stiinta)

Andrada Fiscutean

Jurnalist de stiinta si tehnologie. Am publicat in: Nature, WIRED, Ars Technica, The Economist, Vice Motherboard, ZDNet.

Scriu in special articole long-form pentru publicatii din strainatate. Realizez o emisiune saptamanala la DigiFM care prezeinta in special aplicatii practice din stiinta si tehnologie.

jurnalist freelancer, Bucuresti, .

E-mail: trimite un mesaj.


Pagina web personala: https://andradafiscutean.contently.com

Nascut(a) in: 1985

Interese: medicina, medtech, securitate cibernetica, stiinta si tehnologie in Estul Europei, istoria stiintei, istoria tehnologiei,