Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

M Suchea

M Suchea

National Institute for Research and Development in Microtechnologies-IMT Bucharest, Romania www.imt.ro and a Visiting Associate Professor and Member of Research Team of Center of Materials Technology and Photonics, School of Applied Technology Technological Educational Institute of Crete, Greece , Bucuresti, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: www.imt.ro

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: B-7547-2012. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1973

Interese: materiale avansate, nanomateriale, metode de caracterizare, aplicatii