Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Mihai Valentin Vladimirescu

Avatar

Prophecies and international relations in the ancient Near EastHistory of Hebrew BibleBiblical archaeologyNames of God in the Hebrew Bible

Facultatea de Teologie, Universitatea din Craiova, Craiova, .

E-mail: trimite un mesaj.

Nascut(a) in: 1977

Interese: teologie, studii biblice

flag Details:
Prophecies and international relations in the ancient Near East
History of Hebrew Bible
Biblical archaeology
Names of God in the Hebrew Bible

Publicații selectate:

* Mihai Valentin Vladimirescu, Viata de zi cu zi in vremea lui Iisus. Editura Polirom, 2013.

* Mihai Valentin Vladimirescu, Mihai Ciurea, Siria crestina. Repere biblice, istorice si patristice, Pro-Universitaria Publishing House, 2010.

* Mihai Valentin Vladimirescu, Nicoleta Presura Calina, Mic dictionar de terminologie biblica italian roman, Editura Didactica si Pedagogica, 2008.

* Mihai Valentin Vladimirescu, O istorie a Bibliei Ebraice, Polirom, 2006.