Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Sebastian Buhai

Sebastian Buhai

Clujean de origine, Sebastian Buhai este actualmente cercetator stiintific asociat la Swedish Institute for Social Research, Stockholm University, efectuand anterior numeroase stagii de cercetare la alte universitati si institutii de prim rang din SUA sau UE. Detine un Doctorat in Economie de la Erasmus University Rotterdam/ Tinbergen Institute, un Masterat de Cercetare in Economie de la Tinbergen Institute, si doua Licente obtinute simultan, in Stiinte Exacte - Matematica si Fizica Teoretica, respectiv in Stiinte Sociale - Drept, Economie, Stiinte Politice, de la University College Utrecht, Utrecht University. Intre interesele de cercetare actuale se numara Economia Pietei Muncii, Microeconometria, Microeconomia Aplicata, Optiunile Reale, Retelele Sociale, Economia Industriala. Rezultatele cercetarii sale sunt publicate in reviste stiintifice de top mondial precum Econometrica sau Journal of Business and Economic Statistics. Pentru un profil mai detaliat, consultati http://blog.econacademia.net/author/sbuhaiuser. Sebastian Buhai poate fi urmarit pe twitter @sbuhai: https://twitter.com/sbuhai.

Stockholm University, Stockholm, .

E-mail: trimite un mesaj.

Pagina web a instituţiei: http://www.sofi.su.se
Pagina web personala: http://www.sebastianbuhai.com

Urmareste linkul ResearcherID pentru toate articolele cercetatorului: D-3583-2016. Tabelul detaliat al articolelor este in josul paginii.

Nascut(a) in: 1979

Interese: Labor Economics, Microeconometrics, Real Options, Economics of Education, Personnel Economics, Social Networks, Empirical Industrial Organization

flag Detalii:
CV scurt: http://www.sebastianbuhai.com/cv
CV lung: http://www.sebastianbuhai.com/cv.pdf

Cercetare actuala:
Vezi http://www.sebastianbuhai.com/research

flag Details:
Short cv: http://www.sebastianbuhai.com/cv
Extended cv: http://www.sebastianbuhai.com/cv.pdf

Current research:
See http://www.sebastianbuhai.com/research

Publicații selectate:

* Buhai, I.S. and C.N. Teulings, Tenure Profiles and Efficient Separation in a Stochastic Productivity Model, Journal of Business and Economic Statistics, 32 (2), 2014.

* Buhai, I.S., M. A., Portela, C.N. Teulings, and A. van Vuuren, Returns to seniority or tenure?, Econometrica, 82 (2), 2014.