Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

PENDULAR Control Systems-Trial To Unify Control Design Approaches

Domenii publicaţii > Stiinte ingineresti + Tipuri publicaţii > Articol în volumul unei conferinţe

Autori: Catalin Nicolae Calistru

Editorial: IEEE tttc Proceedings of AQTR (THETA 14), Cluj Napoca, Tome I, p.503-509, 2004.

Rezumat:

Abstract:-The paper presents a new class of variable structure systems so called PENDULAR Control systems. PENDULAR (Pendulum Efficiency with Non-linear Dynamics and Unconventional Law in Achievement of Robustness) systems are Variable Structure Systems (VSS) with a simple structure. A short description of these systems, the study of stability and the Essential PENDULAR system is presented in the paper. Illustrative examples are detailed. The simulation results show the efficiency of PENDULAR systems.
Keywords: variable structure system, nonlinear control, robustness

Specification: „Excellency Diploma”

Cuvinte cheie: automatica, calitate si testare, robotica // IEEE Proceedings+CDROM

URL: http://www.ace.tuiasi.ro/ro/personal/cv/cv_calistru.htm