Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

American – Romanian Student Internship Program (deadline: February 28)

Casa Romana, Asociatia Romanilor din Silicon Valley, California, anunta cel de-al treilea proiect A.R.S.I.P. (American – Romanian Student Internship Program) adresat studentilor din Romania in domeniile de “software” si “hardware”.

A.R.S.I.P. are ca obiectiv familiarizarea studentilor romani cu modul in care se lucreaza si se traieste in SUA. Cei interesati sa afle mai multe amanunte sau sa participe in acest program sunt rugati sa urmeze instructiunile pe care le pot gasi pe internet la adresa www.casaromana.org .

Aplicatiile sunt acceptate pina la data de 28 februarie 2002, iar selectia se va face in California.

Durata programului este de zece saptamani. Studentii acceptati de ARSIP vor fi anuntati pana la data de 15 mai 2002.