Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Intenţie de realizare a unui program guvernamental pentru recrutarea tinerilor formaţi în străinătate

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Premierul Adrian Nastase i-a anuntat pe studentii romani din Olanda ca Guvernul de la Bucuresti intentioneaza sa creeze o structura de tip „head hunting”, pentru a recruta viitorii inalti functionari dintre tinerii aflati la burse in strainatate. Acest lucru inseamna ca, intr-o prima faza, se va constitui o baza de date in care vor fi inclusi toti cei care pleaca cu sprijinul statului la unitati de invatamant din tari straine. Pasul al doilea consta in a selecta unele dintre aceste persoane si a le oferi locuri de munca in sistem. Adrian Nastase a caracterizat acest nou program drept unul „egoist”, in sensul ca doar Guvernul va folosi aceasta baza de date, pentru ca „firmele private au deja un sistem prin care isi recruteaza personalul din aceasta zona”. Nastase a mai anuntat intentia de a modifica Constitutia, astfel incat persoanele cu dubla cetatenie sa poata detine functii de demnitate publica. Cu toate ca aceste schimbari vizeaza de fapt zona politica, Nastase a spus ca „problemele noastre nu tin de lipsa unei clase politice alternative”, ci de lipsa unor manageri pregatiti sa preia din mers chestiunile economice.

Adevărul, 28 februarie 2002
http://www.adevarulonline.ro/

Puteţi discuta această ştire în forumul Ad Astra:
https://www.ad-astra.ro/forum/view_reply_topic.php?messageId=26

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.