Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Romania a obtinut locul I la Salonul International al Inventiilor de la Geneva

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Romania s-a clasat pe locul I intre cele 44 de tari participante la Salonul International al Inventiilor, Tehnicilor si Produselor Noi de la Geneva. Cercetatorii romani au obtinut 67 de medalii, din care 15 de aur si trei premii speciale. Intre inventiile romanesti medaliate cu aur se numara: “Procedeu de obtinere a derivatiilor stabili ai vitaminei U din produse vegetale”, apartinind Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Timisoara, “Linie de protectie si intretinere a pielii contra factorilor oxidanti si a radiatiilor atmosferice”, conceputa de cercetatorii Institutului de Stiinte Biologice Bucuresti, “Radioprotector Biologic”, al Institutului ICSI din Rimnicu-Vilcea si “Votca ecologica” – produsa la Universitatea Bioterra din Bucuresti. Prima dintre inventiile enumerate a primit si un premiu special al Ministerului Industriei si Tehnologiei din Federatia Rusa. Inventia “Dispozitiv pneumatic de curatat tevi” – apartinind AEROTEH Bucuresti – a primit un alt premiu special, din partea delegatiei Republicii Moldova.

Sursa: Evenimentul Zilei
http://evz.ro/social/?news_id=85455

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.