Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

UBB Cluj a infiintat un centru de consultanta psihologica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Universitatea „Babes-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca a infiintat, in premiera nationala, un centru de consultanta psihologica. Purtatorul de cuvint al institutiei, Catalin Baba, a declarat, ieri, ca acest centru va lucra pentru identificarea si formularea strategiilor si a metodelor de optimizare a utilizarii potentialului uman din cadrul comunitatii academice, urmind sa se axeze pe consultanta si evaluare psihologica, orientare in cariera, psihoterapie si cercetare aplicata. Centrul a fost infiintat in baza rezultatelor unui studiu realizat de Facultatea de Psihologie din cadrul Universitati clujene, studiu care a relevat ca 45,5% din cei 196 de studenti chestionati ar fi dispusi sa plateasca pentru serviciile de consiliere, 39,3% pentru traininguri, 32,5% pentru workshopuri, iar 36,6% pentru testare psihologica. (Editia de Transilvania)

Sursa: Evenimentul Zilei
http://evz.ro/social/?news_id=85557

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.