Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Conferinţă – Oportunităţi de finanţare şi mobilitate în noua Zonă de Cercetare Europeană şi Programul Cadru VI – Perspective pentru tinerii cercetători – Cluj, 22 octombrie; Bucuresti, 24 octombrie

Aceste conferinţe vor prezenta tuturor celor interesaţi (cercetători, cadre universitare, doctoranzi, studenţi) oportunităţile de finanţare şi de mobilitate care sunt oferite de nou înfiinţata Zonă de Cercetare Europeană şi de Programul Cadru VI. Conferinţele vor avea loc:

– în data de 22 octombrie 2002, începând cu ora 9, la Universitatea Babeş-Bolyai, Aula Magna, str. Kogălniceanu nr. 1, Cluj.
Detalii la:
https://www.ad-astra.ro/events/2/

– în data de 24 octombrie 2002, începând cu ora 9, la Politehnica, sala AN 010, Bucuresti.
Detalii la:
https://www.ad-astra.ro/events/4/