Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Nou – Curierul de Fizica – martie 2003

A aparut numarul 44 al Curierului de Fizica pentru martie 2003.

Revista este o publicatie trimestriala care se adreseaza intregii comunitati a cercetatorilor si universitarilor din tara si diaspora; este editata nonprofit de Fundatia Horia Hulubei si Societatea Romana de Fizica.

Continutul numarului aparut se ocupa cu cercetarea stiintifica romaneasca, diferitele sale aspecte fiind vazute din mai multe puncte de vedere.

Versiunea electronica se gaseste la adresa http://www.fhh.org.ro

Vezi link-ul de pesitul Ad Astra de la Biblioteca de stiinta.