Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

O invitatie la microfon

Aceasta nu este o stire, este mai degraba o invitatie. Ma numesc Andreea Demirgian, lucrez la Radio Romania International si sunt realizatoarea emisiunii „Romania Spatiul Virtual”. Prin intermediul acestui site incerc sa intru in legatura cu cat mai multi cercetatori romani aflati in tara sau in strainatate, care sunt dispusi sa vorbeasca la radio despre munca lor. Daca sunteti interesat/a de aceasta invitatie, va rog accesati site-ul www.rri.ro pentru mai multe detalii despre postul de radio la care lucrez si contactati-ma la adresa andreea_demirgian@yahoo.com.
In speranta ca veti gasi util demersul meu , astept cu interes mesajele dumneavoastra.