Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Proiect de lege privind ASIGURAREA CALITATII IN EDUCATIE

Textul acestui proiect de lege deosebit de important se afla pe situl Ministerului Educatiei si Cercetarii (www.edu.ro).
Fundatia Romana pentru Promovarea Calitatii, Bucuresti, a publicat pe situl sau (www.frpc.ro) observatiile, comentariile si propunerile sale in legatura cu acest document.
Alti specialisti in asigurarea calitatii si educatie sunt invitati sa participe la dezbateri fie pe Forumul existent la adresa web a FRPC, fie pe Forumul existent la programul CALISRO (www.calisro.ro).