Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

O carte remarcabila publicata in Franta de un profesor de origine romana: “L’Universite – vache folle et sacree de la Republique”

Profesorul francez de origine romana Denis BUICAN (nascut in 1934 si emigrat in Franta in 1969) propune solutii stiintifice pentru rezolvarea numeroasele probleme ale invatamantului superior francez.
Profesorul Denis BUICAN a obtinut 3 doctorate si a scris in limba franceza peste 30 de carti stiintifice (unele fiind traduse in mai multe limbi). El este recunoscut de lumea stiintifica internationala ca autor al BIOGNOSEOLOGIEI (o noua teorie a cunoasterii) si al TEORIEI SINERGICE A EVOLUTIEI.
Cartea “L’Universite – vache folle et sacree de la Republique” a fost publicata recent de editura pariziana Editions Francois Xavier de Guibert si are 164 pagini.