Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Bugete de cercetare pentru Romania din partea guvernului Japoniei

Doi romani pot profita de fonduri japoneze pentru proiecte de cercetare, daca acestea sint realizate in maximum doi ani.

Guvernul Japoniei finanteaza un program de burse de cercetare pentru candidati din statele membre UNESCO. Domeniile in care se acorda aceste burse sint mediu, dialog intercultural, tehnologii ale informatiei si comunicarii, precum si rezolvarea pasnica a conflictelor. Este al saselea an consecutiv cind cetatenii romani au acces la un astfel de program.

Proiectele finantate nu pot incepe mai tirziu de septembrie 2006 si trebuie finalizate pina in decembrie 2007. Din Romania pot fi selectati maximum doi candidati. Dosarele de candidatura se depun la sediul Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO din Bucuresti, strada Anton Cehov nr. 8, pina la 13 decembrie 2005.
Sursa: “Cotidianul” din 8 septembrie 2005.