Inscriere cercetatori

Poziţii postdoctorale în biologie moleculară / neuroştiinţe, Bucureşti

Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie, Catedra de Fiziologie si Biofizica, din Bucuresti , Splaiul Independentei 91-95 , sect.5,
scoate la concurs 1 post de cercetator postdoctoral , pentru
STUDIUL MECANISMELOR MOLECULARE ALE NEUROPATIEI DIABETICE PE CULTURI DE NEURONI DIN GANGLIONI SPINALI MENTINUTI IN CONDITII DIABETICE.
Acest post este finanţat de Ministerul Educaţiei si Cercetarii printr-un proiect de cercetare CEEX (cercetare de excelenta) în sprijinul programelor postdoctorale, nr. 5 la modulul II CEEX, din oct 2005, http://www.mct-excelenta.ro/.
Numai candidaţii în varsta de cel mult 35 de ani care au sustinut teza de doctorat şi nu sunt angajaţi în alte functii, sunt eligibili pentru aceste posturi. Cercetatorii selectionati vor fi angajati cu contract de munca pe o perioada de 2 ani cu un salariu echivalent a 450 Euro/luna. Detalii privitoare la acest tip de programe se gasesc la http://www.mct-excelenta.ro/fileadmin/mct/Programe/post_doc/post_doc.pdf
Vor fi preferaţi candidaţii cu interes în unul din urmatoarele domenii: biologie moleculara sau electrofiziologie si cu experienta in biochimie, biologie, medicina sau biofizica.
Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV prin e-mail, la Prof. Maria-Luisa Flonta , flonta@biologie.kappa.ro . Se vor primi aplicaţii continuu pana la ocuparea posturilor.