Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Efectele perverse ale „reformei” Marga in invatamantul superior

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Membrii Ad Astra si ai altor organizatii civice, cat si cercetatori si cadre didactice universitare oneste, sunt intr-o masura sau alta interesati in evolutia sau involutia educatiei academice in Romania. Fie ca suntem direct implicati in educatia de acest gen in Romania, fie ca ne gandim la viitorul comunitatii stiintifice de acolo, caci din studentii de azi vor fi recrutati cercetatorii de maine, fie pentru cei expatriati care au tinut legatura cu Romania si au dezvoltat proiecte de cercetare acolo sau ajuta cum pot la educatia ulterioara a studentilor romani care pleaca in strainatate, subiectul acesta este de maxim interes. Mai jos un articol din Ziarul de Iasi revelator asupra pericolului aplicarii unor principii care, desi bune ca idee generala, genereaza efecte perverse cand sunt aplicate ca litera si nu in spirit.

Link:

http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/article.html?article=132399

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.