Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

ICUBE – Competitie de inovaţie pentru studenţii din domenii tehnologice

Cati inventatori au ocazia sa-si vada visele devenind realitate?

Si mai mult, cum ar fi ajuns Thomas Edison, Graham Bell, Gutenberg, Benjamin Franklin, Henry Ford, sa schimbe lumea cu inventiile lor daca nu ar fi povestit nimanui despre ele?

Pentru cei care au curajul să creadă în ideile lor, revista Oricum si Asociatia studentească ICUBE, impreuna cu British Council si Grupul Local Best Cluj Napoca lansează concursul I-CUBE – Innovation Initiave Incubator, competitie adresată studentilor în domeniul tehnologic.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai o idee si sa te inscrii la ICUBE.

Marele premiu: o vizită de o săptămână în Statele Unite, unde vor avea loc întâlniri cu posibili investitori. Vizita va avea loc la inceputul lunii ianuarie 2007, iar costurile de transport, cazare si masa sunt acoperite de catre ICUBE. Vor pleca liderii echipelor clasate pe primele trei locuri.

http://www.icube.ro/