Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Tribunalul a obligat Universitatea Bucureşti să publice declaraţiile de avere ale conducerii

Tribunalul Valcea, la solicitarea d-lui Badita Ion Sebastian, membru fondator al asociatiei EDU CER, a obligat Universitatea Bucuresti, printr-o sentinta din 20 iunie 2006, sa publice pe site-ul propriu o serie de informatii de interes public, incluzand declaratiile de avere ale persoanelor cu functii de conducere si sursele de finantare a bugetului si bilantului contabil pentru perioada 2001-2006. In caz contrar, Universitatea Bucuresti va plati 100 RON pentru fiecare zi de intarziere, din momentul comunicarii sentintei.
http://www.educer.ro/documente/certificat_valcea_24iunie2006.pdf