Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Universităţile de stat – cuiburi de ilegalităţi şi pagube

Universităţile româneşti de stat „pierd din patrimoniu, creează consilii de administraţie ce „dublează” rolul Senatelor sau încasează bani publici pentru servicii care nu au fost prestate”. Aceasta e concluzia la care au ajuns responsabilii din Ministerul Educaţiei şi Cercetării în urma controalelor din teritoriu.

http://www.gindul.info/2006-08-07/universitatile_de_stat_cuiburi_de_ilegalitati_i_pagube