Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Pete negre pe cercetarea românească

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jumatatea plina a paharului cercetarii romanesti este ca noua guvernare portocalie a dat mai multi bani pentru oamenii de stiinta si inventatorii romani decat oricare alta guvernare ce s-a aflat la conducerea tarii pana in 2004. Jumatatea goala poate fi cautata in lipsa unor mecanisme total transparente prin care acesti bani, mai multi ca oricand, s-au cheltuit! Nu criteriile de evaluare au lipsit, ci evaluatorii de calitate! Nu formatelele europene pentru cercetare au fost hiba, ci faptul ca administratorii proiectelor au fost si jucatori, castigand la limita conflictului de interese si a moralitatii. Despre petele negre ale Programului Cercetare de Excelenta puteti afla mai multe intr-un documentar in exclusivitate realizat si prezentat de ZIUA.
http://www.ziua.net/display.php?id=205916&data=2006-08-24&ziua=5d3e698d16fce0b60a4489a6d735ce5e

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.