Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Invitatie pentru înscrierea în portalului expertilor evaluatori din Romania

Portalul expertilor evaluatori din Romania, accesibil la adresa http://www.experti-cdi.ro , este deschis expertilor evaluatori inregistrati anterior (CNCSIS, RNE, CEEX, etc.), precum si tuturor membrilor comunitatii stiintifice din Romania care doresc sa isi inscrie CV-ul pentru a fi selectati ca noi experti evaluatori.

Portalul serveste bazei de date unificate a expertilor evaluatori, ce cuprinde toti expertii evaluatori CNCSIS, CEEX, RNE sau de alte tipuri.

In acest sens, daca nu ati fost validat anterior ca expert evaluator, va invitam sa va inscrieti CV-ul folosind portalul expertilor evaluatori, pentru ca datele Dvs. sa poata fi folosite in procesul de selectie al noilor experti evaluatori. De asemenea, daca cunoasteti persoane interesate sa se inscrie pentru selectia in corpul expertilor evaluatori din Romania, va rugam sa le transmiteti acest mesaj.

Daca ati fost inregistrat anterior ca expert evaluator, va adresam din nou invitatia de a accesa portalul pentru a va completa datele personale din formularul de CV.

Cu toata consideratia,

Prof.Dr.Ing. Anton Anton, Presedintele ANCS