Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

ICUBE Innovation Competition 2006 Awards

Awards were announced for the ICube Innovation Competition 2006 – open to university students in Romania. Three winners were selected with prizes of $1.5K, $1K and $0.5K. A member of each winning team will visit Cambridge/Boston and Silicon Valley in january 2007. The Competition was first proposed by the R&D Advisory Group of the Honorary Consulate of Romania in Boston and organized by the student-run ICube Association.