Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Conferinţă de automatică Sibiu, premiul european ICT

1. MCPL 2007 ( http://mcpl2007.ulbsibiu.ro ), 27-30 septembrie 2007, este o conferinta inclusa in calendarul oficial al IFAC ( Federatia internationala de automatica : http://www.ifac-control.org )si urmeaza sa se desfasoare in Romania cu sponsorizarea stiintifica a comitetului tehnic 5.4 (Large Scale Complex Systems) al IFAC (http://ifactc54.ulbsibiu.ro ). Un alt eveniment al TC 5.4 este:11th IFAC/IFORS/IMACS/IFIP Symposium on Large Scale Systems Theory and Applications (Website: http://www.ely.pg.gda.pl/lss2007 )
Cercetatorii romani sunt invitati sa participe.

2.Pana la 4 decembrie 2006 se primesc dosare de propuneri pt ICT (fost IST) Prize (un concurs adevarat, cu caracter european si premii in valoare totala de 700.000 EUR). Anuntul e la http://ist-prize.org/ . Eu pot acorda gratuit asistenta tehnica pt imbunatatirea dosarelor.

Acad. Florin Filip