Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Deveniţi evaluator pentru activităţile de acreditare şi de evaluare a calităţii în învăţământul superior

Registrul de evaluatori al ARACIS

Consiliul Interimar al ARACIS alcatuieste Registrul propriu de evaluatori pentru activitatile de acreditare si de evaluare a calitatii în învatamântul superior, în conformitate cu prevederile art.18 alin.b din OUG nr.75/2005, asa cum a fost modificata si aprobata de Legea nr.87/2006.

Registrul de evaluatori al ARACIS este alcatuit din profesori si conferentiari universitari, din alti specialisti din cercetare cu gradul de cercetator stiintific principal I si titlul de doctor, din tara si strainatate, cu activitate profesionala si integritate morala recunoscute, competenta si experienta în asigurarea calitatii educatiei la nivel national si international. Pentru a putea deveni evaluatori în cadrul Registrului de evaluatori al ARACIS, candidatii se pot autopropune. Totodata, conducerile institutiilor de învatamânt superior pot propune universitari din tara sau strainatate, care sa fie inclusi în Registrul de evaluatori al ARACIS.
Pentru institutiile de învatamânt superior private, propunerile vor fi adresate numai de catre institutiile acreditate si numai din cadrul specializarilor acreditate.
Prin prezenta va invitam sa faceti propuneri de evaluatori interni si din strainatate.

Informatii suplimentare:
http://www.aracis.ro/comisiile_ro
http://www.gindul.info/articol_18104/o_armata_de_evaluatori_va___8222_pretui__8221__universitatile_din_romania.html