Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Dezbatere privind starea cercetării din România, Timişoara, 3 noiembrie 2006

Asociaţia Ad Astra şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara organizează o masă rotundă pe tema stării actuale şi viitorului cercetării din România, la care sunt invitaţi să participe toţi oamenii de ştiinţă din Timişoara cu rezultate de nivel internaţional în cercetare.

Evenimentul va avea loc vineri, 3 noiembrie 2006, începând cu ora 15, în sala de conferinţe a Centrului de Chirurgie Laparoscopică şi Microchirurgie Pius Branzeu al UMF, P-ţa E. Murgu nr. 2, Timişoara.

Această dezbatere face parte din proiectul „Transparenţă şi obiectivitate în administrarea cercetării din România”, finanţat de Uniunea Europeană prin PHARE şi derulat de asociaţia Ad Astra a cercetătorilor români.

Informaţii suplimentare:
https://www.ad-astra.ro/phare/timisoara/