Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Dezbatere privind starea cercetării din România, Iaşi, 15 noiembrie 2006

Asociaţia Ad Astra, Forumul Academic Român şi Universitatea Alexandru Ioan Cuza organizează o masă rotundă pe tema stării actuale şi viitorului cercetării din România, la care sunt invitaţi să participe toţi oamenii de ştiinţă din Iaşi cu rezultate de nivel internaţional în cercetare.

Evenimentul va avea loc miercuri, 15 noiembrie 2006, începând cu ora 16, în Aula Magna a Universităţii Al. I. Cuza, Iaşi.

Această dezbatere face parte din proiectul „Transparenţă şi obiectivitate în administrarea cercetării din România”, finanţat de Uniunea Europeană prin PHARE şi derulat de asociaţia Ad Astra a cercetătorilor români.

Informaţii suplimentare:
https://www.ad-astra.ro/phare/iasi/