Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Studia Phaenomenologica – indexata de ISI

Un stire buna de la Cristian Ciocan:

Stimati colegi,

Am bucuria de a va anunta ca, incepand din acest an, Studia Phaenomenologica este o publicatie cotata ISI. Este, se pare, prima revista de studii umaniste publicata in Romania care intra in ISI. Astfel, sumarele si rezumatele articolelor vor fi prezentate in doua dintre cele mai cuprinzatoare indexuri de Humanities din lume: Arts & Humanities Citation Index si Current Contents/Arts & Humanities.

Studia Phaenomenologica mai este indexata in:

# FRANCIS (INIST-CNRS) http://www.inist.fr/
# Philosopher’s Index
# Répertoire bibliographique de la philosophie

Site-ul revistei:
http://studia.phenomenology.ro/