Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Cereri ale asociaţiei Ad Astra către MEdC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Asociaţia Ad Astra a trimis din nou o cerere MEdC pentru publicarea listelor profesorilor universitari, conferenţiarilor universitari şi doctorilor în ştiinţe cărora li s-au acordat aceste titluri în ultimii ani, argumentând legalitatea cererii. Anterior, MEdC a refuzat publicarea acestor informaţii sub pretextul protecţiei datelor de interes personal:
https://www.ad-astra.ro/posts/view_post.php?post_id=651&lang=ro
În acest timp, dosarele de candidatură ale acestor persoane zac pe holurile MEdC:
http://www.gindul.info/articol_27326/de_pe_holurile_mec_oricine_poate_lua_lucrari_de_doctorat.html

Asociaţia Ad Astra a mai cerut MEdC publicarea listei bazelor de date internaţionale reprezentative pentru fiecare domeniu ştiinţific, pe domenii, şi standardelor suplimentare adăugate de comisiile de specialitate, stabilite de fiecare din comisiile pe domenii din cadrul CNATDCU pentru acordarea titlurilor de profesor universitar, conferenţiar universitar, cercetător ştiinţific gradul I şi cercetător ştiinţific gradul II, conform Ordinelor Ministrului Educaţiei şi Cercetării nr. 5098, 5099, 5100, 5101 din 2005, cu modificările ulterioare, şi anexelor acestora.

Cererile au fost făcute în temeiul Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.