Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Lansarea Anului International Polar

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ceremonia oficiala de lansare a Anului International Polar va avea loc pe 1 martie 2007, la Palais de la Découverte, Paris. Evenimentul va incepe la 11.00 CET. Cosponsorii Anului International Polar sunt Organizatia Mondiala a Meteorologiei si Consiliul International pentru Stiinta.

Pe 26 februarie 2007, Fundatia Europeana pentru Stiinta (European Science Foundation) si Comitetul European Polar (European Polar Board) vor marca lansarea Anului International Polar in Europa, prin organizarea unei zile festive. Evenimentul va fi consacrat popularizarii cercetarii polare si relevantei sale pentru cetatenii europeni. Cu acest prilej, se vor organiza sesiuni dedicate atat relevantei politice si strategice pentru Europa a Anului International Polar) cat si necesitatii abordarilor interdisciplinare in cadrul activitatilor polare. Reprezentanti ai Comisiei Europene, Parlamentului European si ai Dumei de Stat din Federatia Rusa vor tine discursuri dedicate lansarii Anului International Polar.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.