Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Ghid de bună practică CEEX

Un anunţ de pe site-ul CNMP, http://www.cnmp.ro/anunturi.php :

2007-04-20:
In atentia contractorilor CEEX
Stimati contractori,
In urma anuntului din data de 05.04.2007 s-au integistrat prea putini contractori pentru discutarea Ghidului de Buna Practica. Prin urmare, vom prelungi termenul de inscriere la aceste intalniri pana la data de 04.05.2007, iar noua serie de intalniri se va desfasura in saptamana 07 – 11 mai 2007.
Va rugam ca cei interesati sa participe sa transmita intentia , pana la data de 05 mai 2007, la urmatoarele adrese:
– nicoleta_scanteie@cnmp.ro – CEEX Modul I – INFOSOC
– melania_arsene@cnmp.ro – CEEX Modul I – BIOTECH
– alexandru_florescu@cnmp.ro – CEEX Modul III – CORINT