Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Se lansează PNCDI 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

La conferinţa CNCSIS de la Cluj, dl. Anton Anton, preşedintele ANCS, a declarat că proiectul PNCDI 2 va fi adoptat prin hotărâre de guvern în cel mult 2 săptămâni, şi imediat după adoptare vor fi date publicităţii pachetele de informaţii şi lansate primele apeluri de proiecte. Dl. Anton a spus că termenul limită pentru depunerea primelor proiecte va fi sfârşitul lui iunie, iar contractarea va fi făcută în septembrie. Preşedintele ANCS a mai declarat că, prin PNCDI 2, necesarul de cofinanţare pe care partenerii români din proiecte FP7 trebuie să îl asigure va fi furnizat de ANCS automat şi flexibil, singura limită fiind cea impusă de legislaţia privind ajutorul de stat.

Dl. Ioan Dumitrache, preşedintele CNCSIS, a declarat că CNCSIS a lucrat în ultima vreme la un top al universităţilor din România, dar că s-a decis ca acest top să nu fie făcut public în cadrul conferinţei CNCSIS deoarece s-au constatat inadvertenţe în datele raportate de universităţi, pe baza cărora s-a realizat acest top.

Sinteza discursului primului ministru de la conferinţa CNCSIS:
http://www.gov.ro/presa/afis-doc.php?idpresa=54727&idrubricapresa=1

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.