Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Invitaţie pentru înregistrarea ca evaluator al proiectelor PNCDI 2

Invitatie pentru inregistrare in portalul expertilor evaluatori din Romania: www.experti-cdi.ro

Va multumim daca sunteti deja inregistrat in portal si v-ati reactualizat datele personale in perioada mai-iunie 2007.

Daca nu sunteti inregistrat(a) si doriti sa faceti evaluari pentru propunerile de proiecte din cadrul PN2, runda 1 – iunie 2007, mai aveti timp sa va inregistrati pana la 29 iunie 2007.

Ne exprimam convingerea ca prin participarea dvs. la acest proces de evaluare se va asigura obiectivitatea necesara selectarii unor proiecte de inalt nivel stiintific si tehnic, astfel incat aplicarea rezultatelor sa asigure indeplinirea indicatorilor tinta si a celor de impact, confirmand astfel realizarea obiectivelor strategice preconizate pentru Planul National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare.

Va multumim,

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica