Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Ad Astra caută director executiv

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Asociatia Ad Astra cauta absolvent(a) de studii universitare si / sau post-universitare în strainatate pentru un post cu norma întreaga de director executiv în Bucuresti sau Cluj.

Pentru finantarea acestui post se va depune o cerere de finantare prin programul Open Society Fellows al Fundatiei Soros:
http://www.osf.ro/en/detalii_program.php?id_prog=42

Responsabilitatile includ administrarea activitatilor si proiectelor asociatiei, comunicarea cu publicul si cu presa.

Cerinte:
– studii universitare si / sau post-universitare în strainatate;
– capacitati foarte bune de comunicare si organizare;
– cunostinte foarte bune de utilizare a calculatorului;
– exprimare scrisa foarte buna in limba engleza;
– o oarecare expertiza in stiinte sociale, conform cerintelor programului de finantare.
Constituie un avantaj experienta in cercetare sau cunoasterea sistemului romanesc de administrare si finantare a cercetarii.

Persoanele care doresc sa participe sunt rugate sa trimita un CV si o scurta scrisoare de intentie la adresa de e-mail office [la] ad-astra.ro pâna la data de 5 octombrie 2007.

Asociatia Ad Astra cuprinde oameni de stiinta din Romania si din diaspora si are drept scop sprijinirea si promovarea cercetarii stiintifice. Asociatia monitorizeaza activitatea organismelor guvernamentale din domeniul cercetarii si invatamantului superior, realizeaza un top anual al universitatilor din Romania, administreaza mai multe baze de date publice cu informatii despre cercetarea din Romania si oamenii de stiinta romani. Pentru informatii suplimentare despre asociatie, vedeti https://www.ad-astra.ro .

Pentru aplicatii online:
http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/182592&switch_table=_active
http://bestjobs.neogen.ro/locuri-de-munca-director-executiv-ong-stiinta-cercetare/47434/2

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.