Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Ad Astra caută director executiv

Asociatia Ad Astra cauta absolvent(a) de studii universitare si / sau post-universitare în strainatate pentru un post cu norma întreaga de director executiv în Bucuresti sau Cluj.

Pentru finantarea acestui post se va depune o cerere de finantare prin programul Open Society Fellows al Fundatiei Soros:
http://www.osf.ro/en/detalii_program.php?id_prog=42

Responsabilitatile includ administrarea activitatilor si proiectelor asociatiei, comunicarea cu publicul si cu presa.

Cerinte:
– studii universitare si / sau post-universitare în strainatate;
– capacitati foarte bune de comunicare si organizare;
– cunostinte foarte bune de utilizare a calculatorului;
– exprimare scrisa foarte buna in limba engleza;
– o oarecare expertiza in stiinte sociale, conform cerintelor programului de finantare.
Constituie un avantaj experienta in cercetare sau cunoasterea sistemului romanesc de administrare si finantare a cercetarii.

Persoanele care doresc sa participe sunt rugate sa trimita un CV si o scurta scrisoare de intentie la adresa de e-mail office [la] ad-astra.ro pâna la data de 5 octombrie 2007.

Asociatia Ad Astra cuprinde oameni de stiinta din Romania si din diaspora si are drept scop sprijinirea si promovarea cercetarii stiintifice. Asociatia monitorizeaza activitatea organismelor guvernamentale din domeniul cercetarii si invatamantului superior, realizeaza un top anual al universitatilor din Romania, administreaza mai multe baze de date publice cu informatii despre cercetarea din Romania si oamenii de stiinta romani. Pentru informatii suplimentare despre asociatie, vedeti https://www.ad-astra.ro .

Pentru aplicatii online:
http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/182592&switch_table=_active
http://bestjobs.neogen.ro/locuri-de-munca-director-executiv-ong-stiinta-cercetare/47434/2