Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Asociaţia Ad Astra participă la Coaliţia pentru Universităţi Curate

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Societatea Academică Română, împreună cu alte 12 organizaţii neguvernamentale, printre care ANOSR, Ad Astra, Centrul pentru Jurnalism Independent, Pro Democraţia şi Colegiul Noua Europă, lansează Coaliţia pentru Universităţi Curate. Iniţiatorii acestui proiect propun organizaţiilor neguvernamentale, sindicatelor, organizaţiilor studenţeşti, dar şi tuturor celorlalte persoane interesate, să monitorizeze practicile de la nivel universitar, să elaboreze o listă de rele practici din învăţământul superior românesc şi să facă un top al facultăţilor, pe criterii de integritate academică. Motivul acestei colaborări este, după cum se poate citi în manifestul Coaliţiei pentru Universităţi Curate, faptul că, în ultimii ani, corupţia din universităţi nu mai este doar un fenomen ocazional, ci a devenit o caracteristică de sistem.

Manifestul coaliţiei:
http://www.sar.org.ro/files/Manifest%20CUC.pdf

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.