Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Centrul International de Biodinamica (www.biodyn.ro) angajeaza: Masterand-Student doctorand/Asistent cercetare /PostDoc In domeniul: caracterizarii si dezvoltarii bio-interfetelor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Centrul International de Biodinamica (www.biodyn.ro) angajeaza:
Masterand-Student doctorand/Asistent cercetare /PostDoc
In domeniul: caracterizarii si dezvoltarii bio-interfetelor

Se vor derula studii de :
– microfluidica;
– electrocinetica si dielectroforeza in micro-canale;
– actuarea electromagnetica a particulelor nano/micro magnetice;
– dezvoltarea de (bio)senzori / biofunctionalizare
– modelarea si evaluarea interactiei celulelor cu suprafete nanostructurate;

Sunt necesare studii in chimie/ fizica sau inginerie; experienta in functionalizarea suprafetelor /dezvoltarea platformelor cu biosenzori/tehnici de procesare a materialelor reprezinta un avantaj

Experienta postoctorala de minim 2 ani si publicatii relevante sunt necesare pentru a ocupa o pozitie de cercetator principal.

Centrul International de Biodinamica este un centru de cercetare de varf in Romania care ofera un mediu de lucru de nivel international si oportunitati de mobilitate in laboratoare din centre de referinta din lume. Centrul dispune de peste 1000 m2 spatii de laboratoare si training intr-un sediu modern situat in centrul Bucurestiului.
Facilitatile experimentale permit dezvoltarea si caracterizarea platformelor de bioanaliza, cultivarea de celule si tesuturi si cuprind :
Microscopie TIRF, spectroscopie de impedanta, echipamente pentru analize electrochimice & SPR.

Toate posturile vor avea contracte pe termen determinat (2 ani cu posibilitate de prelungire pe durata nedeterminata) pachetul salarial fiind extrem de atractiv, in functie de cunostinte si performante, in conformitate cu grila de salarizare a cercetarii romane.
Pentru a aplica va rugam sa trimiteti : cv, scrisoare de intentie, si 2 referinte la: egheorghiu@biodyn.ro

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.