Inscriere cercetatori

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Centrul International de Biodinamica (www.biodyn.ro) angajeaza: Masterand-Student doctorand/Asistent cercetare /PostDoc In domeniul: dezvoltarii si caraterizarii bio-suprafetelor utilizand Microscopia de Fluorescenta si/sau de baleiaj

Masterand-Student doctorand/Asistent cercetare /PostDoc

In domeniul: dezvoltarii si caraterizarii bio-suprafetelor utilizand Microscopia de Fluorescenta si/sau de baleiaj

Se vor derula studii de :
-caracterizare a interfetelor folosind TIRFM (Microscopia de Fluorescenta in conditii de reflexie totala interna), experienta in detectia nano-micro particulelor fluorescente reprezinta un avantaj.
-caracterizarea membranei celulare folosind TIRFM.
-AFM( microsopie de forta atomica) pe probe biologice
– Modelare si caracterizarea interactiei celule-suprafete nanostructurate (studii de biofizica, sau fizica teoretica, sau micro-nano tehnologii reprezinta un avantaj)

Experienta postoctorala de minim 2 ani si publicatii relevante sunt necesare pentru a ocupa pozitie de cercetator principal.