Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Cercetarea va primi 0,7% din PIB în 2008

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Conform comunicatului de presă al Guvernului:

Pentru prima dată în politica post-decembristă a României fondurile alocate învăţământului vor reprezenta 6% din Produsul Intern Brut, a spus premierul Tăriceanu, precizând că suma alocată educaţiei pentru anul viitor este cu 27% mai mare decât fondurile alocate pentru acest an.

„Există o raţiune profundă, bazată pe asigurarea condiţiilor pentru un învăţământ de calitate, performant”, a spus premierul Călin Popescu-Tăriceanu.

Fondurile alocate pentru cercetare-dezvoltare sunt cu peste 40% mai mari decât cele din 2007 iar suma alocată reprezintă 0,7 din produsul intern brut în anul 2008, faţă de doar 0,1% în 2004.

„Cercetarea-dezvoltarea este o prioritate a României şi nu doar pentru ca este o prioritate a UE, ci pentru că cercetarea-dezvoltarea aduce valoarea adăugată cea mai importantă”, a spus primul-ministru.

http://www.guv.ro/presa/afis-doc.php?idpresa=57439&idrubricapresa=1&idrubricaprimm=&idtema=&tip=&pag=&dr=

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.