Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Targul International pentru Invatamant Superior si Educatie Continua

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In perioada 25 – 26 aprilie 2008, se va desfasura la Berlin, Germania, cea de a treia editie a Targului International pentru Invatamant Superior si Educatie Continua – „StudyWorld 2008”. Evenimentul este organizat de Ministerul Federal al Educatiei si Cercetarii din Germania in cooperare cu Serviciul German de Schimburi Academice (DAAD).
Acest eveniment international reuneste anual cea mai noua informatie in domeniu prin participarea a peste 150 de expozanti din 24 de tari. Circa 9400 de vizitatori au luat parte in fiecare an la prezentarile – seminar referitoare oferite de institutii de invatamant superior si educatie continua din toata lumea.
Pagina web a acestui eveniment este www.studyworld2008.com, iar persoana de contact este : Mrs. Silke Lieber, Project Manager Study World (e-mail: info@studyworld2008.com)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.