Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Universitatile si angajatorii: Parteneri pentru calitate si succes profesional

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Incepand cu data de 21 ianuarie pe videoblogul British Council (http://www.britishcouncil.ro/blog/) pot fi accesate filmele conferintei „Invatamant superior care conteaza: Abordarea abilitatilor cerute de angajatori”, ce a avut loc la Sinaia, intre 17 si 18 decembrie 2007. Conferinta a lansat proiectul „Parteneri pentru calitate si succes profesional” , ce urmareste sa ofere mijloace si sustinere cadrelor didactice universitare in realizarea obiectivului de transformare a activitatilor din invatamantul superior prin oferirea unor cunostinte si furnizarea abilitatilor necesare studentilor pentru piata muncii. Proiectul este menit sa stimuleze colaborarea intre universitati si angajatori, in mod special nivelul de ocupare a fortei de munca a absolventilor.

Partenerii British Council in acest proiect sunt Agentia Romana pentru Calificari in Invatamantul Superior si Partneriate cu Mediul Economic si Social (ACPART), Universitatea Bucuresti, Universitatea “Babes Bolyai” din Cluj si Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Proiectul este sustinut de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS).

Website-ul proiectului: http://www.britishcouncil.org/ro/romania-support-to-education-partners-for-quality-and-employability.htm

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.