Inscriere cercetatori

Universitatile si angajatorii: Parteneri pentru calitate si succes profesional

Incepand cu data de 21 ianuarie pe videoblogul British Council (http://www.britishcouncil.ro/blog/) pot fi accesate filmele conferintei „Invatamant superior care conteaza: Abordarea abilitatilor cerute de angajatori”, ce a avut loc la Sinaia, intre 17 si 18 decembrie 2007. Conferinta a lansat proiectul „Parteneri pentru calitate si succes profesional” , ce urmareste sa ofere mijloace si sustinere cadrelor didactice universitare in realizarea obiectivului de transformare a activitatilor din invatamantul superior prin oferirea unor cunostinte si furnizarea abilitatilor necesare studentilor pentru piata muncii. Proiectul este menit sa stimuleze colaborarea intre universitati si angajatori, in mod special nivelul de ocupare a fortei de munca a absolventilor.

Partenerii British Council in acest proiect sunt Agentia Romana pentru Calificari in Invatamantul Superior si Partneriate cu Mediul Economic si Social (ACPART), Universitatea Bucuresti, Universitatea “Babes Bolyai” din Cluj si Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Proiectul este sustinut de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS).

Website-ul proiectului: http://www.britishcouncil.org/ro/romania-support-to-education-partners-for-quality-and-employability.htm