Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Sesiune de comunicări şi sondaj privind diaspora ştiinţifică românească

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

16-20 iulie 2008, Iasi, Romania: Universitatea de vara „UNIversitatea în SOcietate – UNISO 2008”, cu tema „Centrarea învăţământului superior pe competenţe: provocări şi soluţii”
Pagina internet: http://www.uniso.ro/

Obiectivul principal: Dezvoltarea parteneriatelor dintre universităţi şi întreprinderi în domeniul educaţiei şi al formării în contextul dezvoltării durabile.

Deadline pentru inscriere: 15 Martie 2008
Deadline pentru rezumat (daca doriti sa faceti o comunicare): 01 Martie 2008

Unul din subiecte: ROLUL DISAPOREI IN DESCHIDEREA SI MODERNIZAREA SOCIETATII. Prevazuta sesiune paralela dedicata – contact pt acest subiect: Ioan Manuel Ciumasu, ciumioan@yahoo.com )

Actiune suplimentara (Ioan Manuel Ciumasu):
Sondaj privind potentialul cercetatorilor stiintifici din Diaspora de a se implica in cercetarea Romaneasca (proiecte, publicatii, cursuri): un formular cu 10 intrebari (Da/Nu), aflat la adresa internet de mai jos. Rezultatele sondajului vor fi publicate cu ocazia UNISO 2008 de la Iasi.

http://www.intecol.net/pages/002_personal.php?mode=list&table=blog&tb_kind=Research&id=Ciumasu&vvt=aa&bidx=109624

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.