Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Revista Environmental Engineering and Management Journal, editată la Iaşi, indexată ISI

Revista este indexată în Science Citation Index Expanded:
http://www.thomsonscientific.com/cgi-bin/jrnlst/jlresults.cgi?PC=D&Full=environmental%20engineering%20and*

Revista este editata sub egida Universitatii Tehnice „Gh. Asachi” din Iasi, la Catedra Ingineria si Managementul Mediului a Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului si tiparita prin Editura „EcoZone” a Organizatiei Academice de Ingineria Mediului si Dezvoltare Durabila, care include si personal academic si studenti ai catedrei. Revista este elaborata si tiparita prin autofinantare.

Site-ul revistei:
http://omicron.ch.tuiasi.ro/EEMJ/

Mulţumiri d-nei Mariana Gavrilescu şi d-lui Karin Popa pentru informaţie.