Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

The World Research Institutes (WRI)

http://world-research-institutes.org/
The World Research Institutes (WRI) is an international organization dedicated to promoting research innovation and facilitating networking among researchers around the globe, through a series of conferences in various disciplines that are currently enjoying active studies. Conference proceedings are published by the IEEE Computer Society CPS and all papers in the proceedings will be included in EI Compendex, ISTP, and IEEE Xplore.